ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

David Figueras

David Figueras

Soci Director SF Advocats

Bufet d'Advocats Barcelona

El bufet d'advocats Barcelona SF Advocats, fou fundat l'any 2009 per David Figueres Batet, llicenciat en Dret, Màster en Assessoria i Gestió Tributària i Dret Corporatiu i MBA Full Time per Esade, amb àmplia experiència professional en grans bufets malgrat la seva joventut.

En l'actualitat, el bufet compta amb un equip multidisciplinari que permet oferir els serveis més amplis de manera directa, amb un assessorament integral i perfectament coordinat en qualsevol cas o circumstància, per a totes les matèries jurídiques i fiscals relatives tant al món empresarial com a la faceta personal.

Així mateix, col·laborem en funció de les necessitats del client, per poder donar-li el millor servei al menor cost, amb altres despatxos d'advocats, auditors i assessors professionals, que cobreixen l'ampli espectre actual de la legislació, tant nacional com europea.

SF Advocats és una empresa amb un àmbit merament internacional. Estem presents en els principals països emergents on disposem de seu a la Xina. També tenim contactes a Rússia i molts altres països on coneixem inversors i disposem de partners legals per ajudar a obrir mercat.

Lleialtat i ètica són les nostres premisses bàsiques en la relació amb el client. Per a nosaltres és un repte i orgull la recerca de la qualitat en el servei i la satisfacció total.

Si desitja més informació sobre els nostres serveis li atendrem sense cap compromís.