ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 07 abril 2016 16:46

El senat aprovarà la llei de violència contra la infància

El 29 de Març del 2016 el Ple del Senat aprovarà una moció als grups parlamentaris a estudiar la posada en marxa de la Llei Orgànica contra la violència infantil.

A més es prendran mesures específiques contra els grups que siguin vulnerables, com els nens amb problemes mentals, discapacitats o fins i tot per als grups minoritaris ètnics.

L'any passat ja es va aprovar la llei de protecció a la infància, però amb aquesta nova llei, s'afegiran noves clàusules i procediments per protegir aquest col·lectiu, anant més lluny i augmentant la capacitat de detecció a les víctimes.

Alguns punts que han detallat sobre aquesta nova llei són al col·lectiu de persones majors als quals recórrer per elevar el compromís i la política familiar. Es reforçaran les polítiques de suport a la maternitat i la conciliació familiar, tant a dones com als homes.

La Llei de Protecció a la Infància i l'Adolescència que va entrar en vigor l'agost de 2015 ja va reformar una vintena de lleis (sistema d'adopció i acolliment, pensions d'orfandat, condicions dels centres d'internament, dret d'escolta en procediments judicials i reconeixement de menors com a víctimes directes per casos de violència de gènere) i va ser promocionada com la gran reforma en matèria de protecció als menors.

Diari Digital Europapress