ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dilluns, 09 Mai 2016 14:56

Benvingut a Espanya Tiens!

Arriben a Madrid més de 2.500 empleats de la multinacional tiens. El cap de la multinacional, Li Jinyuan, va decidir regalar unes vacances pagades als millors treballadors de la seva empresa tiens amb totes les despeses inclòs com.

Fins a dos milions d'Euros podrien gastar els treballadors de tiens en botigues i és que els turistes xinesos són els que més gasten en comerç Tenint en compte que el viatge de tiens és d'incentius perquè va a càrrec de l'empresa, es calcula que cada un gasti entre 300 € i 500 € en compres.

Segons el director general de Global Blue Luis Llorca, aquesta estimació econòmica és molt bona per a Madrid ja que suposaria riquesa directa per a la ciutat i ser destinació de compres. El turisme de compres o "shopping" és la principal motivació dels turistes asiàtics.

Actualment, el turisme de compres o shopping a Madrid és molt feble respecte a altres ciutats europees. Aquest fet ho demostra l'enquesta realitzada per Tour Espanya en la qual es va revelar el desconeixement dels turistes asiàtics sobre el potencial de compres a Espanya. La solució a aquest problema és vendre als països emissors i comunicar de forma sostinguda el que tenim oferir. "No vénen perquè no saben el que hi ha", insisteix Luis Llorca.

Existeixen molts factors públics i privats que ajudarien molt a consolidar Madrid com a destinació de compres com són: l'emissió de visats i les connexions aèries existents.

Diari Digital El Confidencial