ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 04 Setembre 2014 08:09

Govern concedeix visats inversors estrangers

Des que va entrar en vigor la Llei d'Emprenedors al setembre de 2013, el Govern ha concedit 1.880 visats o permisos de residència a emprenedors i inversors estrangers.

Aquestes dades van ser facilitades pel secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, durant el lliurament d'unes beques de la Fundació ICO per a estudis a la Xina.

En aquest mateix acte, García-Legaz va destacar la importància dels emprenedors xinesos que han obtingut 282 visats per les seves inversions a Espanya.

El secretari d'Estat també va elogiar els avenços en els intercanvis comercials entre Espanya i la Xina, si bé ha admès que estan encara molt lluny del que seria desitjable.

L'acte va ser presidit pel president de l'ICO, Román Escolano, qui va animar els becaris a aprofitar l'oportunitat que se'ls brindava i va assegurar que el 88% dels que s'han beneficiat d'aquest programa de beques treballa en l'activitat per a la qual es va formar.

També va intervenir l'ambaixador de la Xina a Espanya, D. Zhu Bangzao, qui ddestacó els importants intercanvis culturals entre els dos països.

Així mateix, va destacar que Espanya encapçala la llista dels països els estudiants aproven l'examen oficial de coneixement del xinès.

L'ICO va informar així mateix que en els últims dotze anys s'han beneficiat gairebé 300 joves espanyols del programa Beques Xina de la Fundació ICO.

Així mateix, ha indicat que aquest programa va néixer com a part d'un projecte més ampli de les institucions públiques espanyoles (el Pla Àsia Pacífic) i afegeix que el seu objectiu final és formar professionals per treballar en favor de les relacions entre Espanya i Orient.

Diari Digital Expansión