ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 07 abril 2016 15:58

Tot sobre la Reforma Renta 2015

En aquest apartat l'equip de SF advocats et vol detallar les clàusules i condicions que més rellevància tenen i amb les que hem d'estar al tant a l'hora de realitzar la nostra tributació a l'administració pública.

Como cada año, la Agencia tributaria, lanza su campaña de declaración de renta, y por eso queremos recopilar las modificaciones que más peso tienen o aquellas que más ambigüedad hay a la hora de saber si alguna de nuestras posesiones se pueden desgravar o bien excluir de nuestra declaración.

Para esta nueva campaña de renta 2015 (que es la que presentaremos a partir del próximo 6 de abril hasta junio del 2016), mostramos a continuación las particularidades de la nueva reforma del IRPF.

Si ho prefereixes sempre podràs sol·licitar els nostres serveis jurídics, el nostre bufet d'advocats compta amb els millors especialistes en matèria de dret fiscal i tributari, ells sabran aconsellar-de la millor manera perquè el teu tributació no sigui un maldecap i sàpigues en tot moment, el que pots i no pots fer a l'hora de declarar teus béns. Així mateix també obrirem un article amb les preguntes més freqüents amb les que els nostres advocats lluiten cada any per aclarir els dubtes dels seus clients.

Cada any el nostre despatx rep una infinitat de consultes sobre Esborranys, Autoliquidacions i Pagaments, relacionats amb les declaracions dels contribuents espanyols. És per això que per no sortir mal parat de la tributació consultis abans amb els nostres experts en aquesta matèria.

Agència tributària