ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dilluns, 22 Setembre 2014 07:13

El creixement dels immobles a Espanya

La notícia principal del mercat immobiliari al juliol 2014 va ser que el volum de vendes de propietats residencials va créixer un 10,7% en comparació amb juliol de l'any passat, que va ser el major increment des del passat mes de març. Per tant, durant els últims cinc mesos consecutius les vendes d'immobles a Espanya van augmentar, com ho demostren les dades oficials de l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

 Al juliol de 2014 es va vendre 28.583 cases, de les quals el 63% eren de segona mà, és a dir, 18.082 objectes. Un 36,7%, en canvi, eren noves cases i apartaments, o 10.501 objectes. Les dades recollides per l'Institut Nacional d'Estadística, tenen en compte les operacions de venda, que van ser notariadamente escrites dos o tres mesos abans de registrar la propietat.

Per tant, en comparació amb el mes anterior, juny de 2014, les vendes de béns arrels van augmentar un 6,9%. No obstant això, durant els últims dotze mesos, les vendes van caure un 3,3%.

El major nombre de vendes s'han registrat en aquestes províncies espanyoles d'Andalusia, amb 5.954 immobles venuts, València, amb 4.231, Catalunya, amb 4.230; i Madrid, amb 3.995 unitats, respectivament.

Segons els experts, moltes d'aquestes transaccions de béns arrels són el resultat de la volta al mercat espanyol de les petites i mitjanes inversors que prefereixen invertir en béns arrels, per buscar una major rendibilitat dels seus diners.

Diari Digital Idealista