ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dimarts, 15 Mai 2018 10:08

Com afecta la innovació en la formació contínua de l'advocat?

Les noves tecnologies i un món cada vegada més competitiu, fan necessària la formació i especialització contínua de l'advocat. Els lletrats tenen davant seu reptes més, i poden prendre les matèries tecnològiques com a part de la seva formació.

LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE L'ADVOCAT

Les noves tecnologies són les responsables de la renovació de continguts i formats. Els canvis que es produeixen de forma vertiginosa fan necessari que els advocats, igual que moltes altres professions, es mantinguin com davant les innovacions contínues. D'aquesta manera, el professional estarà plenament capacitat per donar-li el millor servei possible al seu client.

Gràcies a la tecnologia, els lletrats i estudiants d'aquesta professió poden tenir accés ràpid i directe a les últimes actualitzacions de legislacions, articles i altre material jurídic i legal.

No obstant això, la tecnologia va més enllà de ser una eina valuosa per al professional; també és la clau en la interacció i relació que l'advocat té amb els seus clients.

DE QUINA MANERA INFLUEIX LA TECNOLOGÍA EN LA RELACIÓ ADVOCAT - CLIENT?

La tecnologia ha canviat la manera com les societats interactuen. Més que una eina, els lletrats han d'estar informats i actualitzats pel que fa a temes tan importants i tecnològics, com el blockchain, la protecció de dades i smart contracts, per posar alguns exemples.

Fins i tot els advocats més experimentats i amb més èxit han de mantenir-se constantment actualitzant i aprenent sobre les noves tecnologies. Tant per utilitzar-les com una eina a favor seu, com per entendre-les i poder assessorar en el seu moment a nous clients. Els despatxos, igual que altres àrees de treball, han de plantejar com a objectiu la innovació.

APRENENTATGE  GLOBAL

Justament la tecnologia ha portat a les diferents professions a creuar les fronteres. En aquest sentit, durant els últims anys s'ha generat una demanda important del mercat internacional. La tecnologia esborra les fronteres i exigeix ​​als nous professionals aprendre nous idiomes i especialitzar-se en el seu llenguatge jurídic.

Més enllà de la necessitat d'informar-se i fer de la tecnologia un dels aspectes primordials la gestió d'expedients, l'advocacia és, en si mateixa, una professió dinàmica; es requereix d'una constant formació per estar al cas de canvis legislatius, nous models de negoci, canvis jurisprudencials, entre d'altres avenços0.

APRENENTGE CONTINU I ADAPTACIÓ DE NOVES TECNOLOGIES

Com v eiem, el reciclatge i actualització contínua dels despatxos d'advocats és la clau per a un bon servei al client. En aquest sentit, s'han de desenvolupar i estudiar de forma constant aspectes com:

  • Cultura internacional, lleis, idiomes.
  • Gestió professional fa al despatx, amb aspectes com ara: màrqueting, màrqueting digital, intel·ligència emocional, entre d'altres.
  • Habilitats comercials i desenvolupament de responsabilitat social i ecològica.
  • Gestió de temps.
  • Desenvolupament de nous projectes.
  • Formació en lleis internacionals: aliances, exportacions, marques, signatures estrangeres.
  • Fer ús de la tecnologia per a benefici de la professió.
  • Reforçar la imatge corporativa

La innovació és un aspecte clau en la formació de tot advocat. Independentment dels seus anys d'experiència, els lletrats han de continuar formant-se, aprenent i adaptant-se a les noves i molt canviants necessitats de la societat. En aquest sentit, les noves tecnologies poden convertir-se en un poderós aliat.

Redacció SF Advocats