ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dimarts, 05 Novembre 2019 07:56

Grans empreses formaran a Pimes

El Ministeri ha desenvolupat una sèrie de cursos que s’impartiran de manera gratuïta per a empleats de pimes i deseocupats dirigits a millorar les competències digitals. La curiositat ve de qui seran els encarregats de realitzar aquestes formacions. Seran grans empreses com Amazon, Google, Microsoft, Oracle o Facebook.

La ministra en funcions, Magdalena Valerio, ha explicat que l’objectiu d’aquests plans de formació consisteix en millorar l’empleabilitat en aquest terreny, ja que, afirma que la “creació d’ocupació està estretament lligada a la irrupció de les noves tecnologies i a la creixent robotització de l’economia”.

Per això, tant el Servei d’Ocupació (SEPE) i Fundae han acordat sumar-se a l’iniciativa, doncs les xifres d’ocupació en aquest sector, segons l’Observatori per l’Anàlisi i el Desenvolupament Econòmic d’Internet a Espanya es crearan 3,2 milions llocs de treball relacionats amb la digitalització i s’espera que es generin altres 600.000 treballs “amb un alt component humà” per evitar ser substituits per màquines.

CANVI DE PARADIGMA EMPRESARIAL

La ministra també ha manifestat que des del Govern nacional mantenen la voluntat de “liderar” el canvi de paradigma en el món empresarial, de manera que considera que les aliances que estan portant a terme amb diferents institucions i empreses “s’ha d’enfortir” de manera que s’aconsegueixi la màxima formació professional a través de la gestió pública.

En aquest projecte de formació col·laboren Amazon Web Services (AWS), Everis, Facebook, CISCO, Google, Fundació Telefónica, Huawei, Microsoft, Oracle, Red Hat i SAP. A part del SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i Fundae (Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació) per a organitzar i desenvolupar aquests cursos.

Diari Digital Cinco Días