ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Negocis

Si està vostè interessat en obrir un nou negoci, segur que li assaltarà una infinitat de dubtes.

  1. ¿Tens una idea?
  2. ¿No sap si fer-ho a Espanya oa l'estranger?
  3. ¿No coneix l'entorn legal que cal fer per poder establir un mercat?

Des SF Advocats, volem oferir tot el nostre ventall de possibilitats perquè el seu negoci prosperi. Per a això, no només disposem de les eines adequades, sinó que estem cent per cent segurs que del nostre equip multidisciplinari i experts en totes les branques del dret seran capaços de superar qualsevol barrera legal que es trobi a l'hora de que el seu projecte prosperi. Són molts els emprenedors, que tenen una molt bona idea i una molt bona oportunitat de negoci que es veuen bloquejats per les normes que dicten els organismes públics, sobre les accions que determinen l'establiment d'aquests mercats.

En aspectes generals, les regularitzacions d'aquests factors les fan entre moltes lleis, la llei de defensa de la competència, llei de defensa del consumidor, lleis de fallida, lleis sobre societats comercials, habilitacions per a locals comercials i industrials, normes bromatològiques sobre qualitat dels productes o processos de producció d'aliments, etc. Al anteriorment exposat se li diuen les Barreres de caràcter legal, es poden destacar els permisos administratius més comuns i altres necessaris per entrar a certs mercats o l'adquisició de patents i permisos relacionats amb la propietat intel·lectual per evitar pràctiques irregulars en termes de competència.

En SF Advocats som experts en superar obstacles, no ho dubti més i poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix, el nostre bufet d'advocats estarà encantat d'ajudar.