ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 21 Febrer 2019 15:07

MilContratos.com seleccionada com una de les startups que integraran el Pavelló d’Espanya al MWC 2019 a Barcelona

L’edició 2019 del Mobile World Congress (MWC19), ja és aquí. La cita més important del món sobre tecnología mobil torna a Barcelona del 25 al 28 de febrero, en els recintes de Gran Via i Montjuïc de la Fira Barcelona; i MilContratos.com serà present com una de les startups que integren el Pavelló d’Espanya.

Gràcies a la seva tecnología basada en la intel·ligència artificial, crear contractes i documents legals de manera molt senzilla i personalitzada, mai va ser tan fácil: només cal introduir les dades que el sistema va sol·licitant en funció del assumpte a tractar i el tipus de contracte a redactar. Aixi de simple. Res de formularis generals, plens de clàusules innecessàries. A més, amb ajuda de l’assistent intel·ligent es pot trovar un document en 10 segons, d’entre més de 1900 documents legals, sempre actualitzats a la legislació.

MilContratos.com será present en aquesta edició del MWC19. L’equip mostrarà com es pot treure màxim profit a una eina basada en el machine learning o aprenentatge automàticm el big data i l’emmagatzematge en el núvol, per ajudar als ciutadans, les microempreses i les pimes a assolir una situación d’igualtat de mitjana i grans empreses en l’àmbit legal, fent més eficients els procesos i portant el sector legal a formar part de la Revolució 4.0.

El Mobile World Congress 2019 ofereix als projectes participants possibilitats de connexió empresarial, activitats de networking, tallers especialitzats i altres continguts d’interès amb l’objectiu de facilitar l’intercambi d’idees, la recerca de finançament o l’ampliació de cada cartera de clients.

Visita a MilContratos.com a l’Stand CS30 del Pavelló d’Espanya i assabenta’t de molt més sobre el món Legaltech.

Equip MilContratos.com