ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

SF Advocats

Va culminar el Torneig Internacional U15 de 2016, organitzat pel Departament d'Esport de la província Jiangsu de la Xina juntament amb l'Oficina d'Afers Estrangers de la Província Jiangsu, el Govern del Municipi Jiangyin de la província Jiangsu i el Centre d'Intercanvi Internacional Esportiu de la província Jiangsu.

El passat 22 de setembre de 2016 va culminar amb èxit el fòrum de Cooperació Econòmica organitzat pel bufet d'advocats SF Advocats de Barcelona a la Xina. L'objectiu principal de la reunió entre els dos països era promoure el desenvolupament econòmic i la inversió dels països participants.

 Al llarg de la història, la feina dels lletrats ha tingut un caràcter molt individualista i artesanal, en què les habilitats de cada un i la dedicació que brindaven a cada cas eren les claus de l'èxit de l'advocat, i conseqüentment la satisfacció del seu client.

Culmina amb èxit la VII Exhibició de Propietat & Immigració d'Ultramar (OPIE, The 7th Overseas Property & Inmigration Exhibition) amb participació de la societat Andyer · Eurochina bridge S.L., filial de SFT Serveis Jurídics SLP. Andyer · Eurochina bridge S.L. és una entitat d'assessorament dedicada a buscar projectes d'inversió amb alta rendibilitat a Espanya per a clients xinesos i ajudar-los en realitzar la inversió. Compta amb oficines a Beijing i Xangai amb la intenció de prestar serveis d'assessorament en matèria d'inversió més integrals a través de l'estructura triangular formada per Beijing, Xangai i Barcelona.

El passat dimarts 5 d'abril, el programa de Manolo Garrido "Tarda de Ràdio" de Ràdio Sabadell (94.6) va complir ni res més ni res menys que 1.500 programes en directe.

Divendres, 31 Juliol 2015 07:37

Financera Hong Kong licitació Martinsa Fadesa

La financera EMS Capital Management amb representació a Espanya i seu a Hong Kong, ha remès a l'Administració Concursal, així com al Jutjat del Mercantil 1 de la Corunya, una carta d'intenció de compra pel 100% de les participacions socials de Martinsa Fadesa, societat en liquidació.

Posem en el seu coneixement que el Govern d'Andorra ha aprovat recentment una norma que imposa límits a la retirada de diners en efectiu de l'entitat Banc Privat d'Andorra per part dels clients. En aquest moment, el límit s'estableix en 2.500 Euros per setmana i per compte. A més, les VISES d'aquests comptes no funcionarien.

Dimecres, 10 Setembre 2014 15:32

UB a la llista de QS World University Rankings

Universitat de Barcelona (UB) va pujar 12 posicions respecte a l'any passat, situant-se actualment en cent seixanta-el sisè lloc en la llista de les 200 principals universitats del món.