ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 24 Gener 2019 15:38

AT ja ha retornat el 96,6% de la Renda 2017

L’Agència Tributària, a data de 28 de desembre de 2018, ja ha realitzat el 96,6% de les devolucions corresponents a la Campanya de la Renda 2017. Això suposa que, a tancamment de l’any passat, més de 13.502.000 contribuents han obtingut la devolució corresponent a la seva declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF).

L’import global retornat ascendeix a 9.327 milions d’euros, el que implica el 93,14% del total sol·licitat.

Les declaracions presentades en la passada Campanya de Renda han estat 19.988.643, el que suposa 260.000 més que l’any anterior. Un increment que permet mantenir la recuperació del nombre de declarants de l’IRPF iniciada el 2015. De fet, es tracta de la major xifra de presentació de declaracions de la sèrie.

Una de les novetats de la passada Campanya de la Renda ha estat la posada en funcionament d’una nova aplicació móvil que ha agilitzat encara més la presentación de la declaración. En concret, la nova 'APP' ha estat utilitzada per gairebé 200.000 contribuents per a la presentación de la Renda, dels quals gairebé 158.000 han estat declaracions presentades 'en un sol clic' i la resta previ pas per la web de l'Agència per a realitzar alguna modificació.

Amb aquesta eina móvil, que permet presentar la declaración amb 'un sol clic' sempre que no sigui necessari realizar cap canvi en les dades fiscals, l’Agència Tributària segueix donant passos que la mantenen en la vanguardia tecnológica amb l’únic motiu de facilitar la relació amb el contribuent.

Prova d'això també és que fins al passat 15 de novembre un total de 15.864.631 contribuents havien accedit al portal Renda web per realitzar qualsevol de les funcions o fer les consultes que el programa permet.

No obstant això, aquesta aposta per la tecnologia és compatible amb oferir solucions per vies més tradicionals. En aquest sentit, 141.000 contribuents d'un perfil menys habituat a les noves tecnologies han optat per fixar data i hora perquè l'AEAT els cridi i han presentat la seva declaració fent ús del pla 'Le Cridem', una altra de les novetats de la passada Campanya de la Renda.

Legal Today