ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dijous, 19 Mai 2016 13:59

Culmina amb èxit la VII Exhibició de Propietat i Immigració d'Ultramar

Culmina amb èxit la VII Exhibició de Propietat & Immigració d'Ultramar (OPIE, The 7th Overseas Property & Inmigration Exhibition) amb participació de la societat Andyer · Eurochina bridge S.L., filial de SFT Serveis Jurídics SLP. Andyer · Eurochina bridge S.L. és una entitat d'assessorament dedicada a buscar projectes d'inversió amb alta rendibilitat a Espanya per a clients xinesos i ajudar-los en realitzar la inversió. Compta amb oficines a Beijing i Xangai amb la intenció de prestar serveis d'assessorament en matèria d'inversió més integrals a través de l'estructura triangular formada per Beijing, Xangai i Barcelona.

David Figueras, director ejecutivo de SFT Servicios Jurídicos SLP y representante principal de Andyer· Eurochina bridge S.L., presidió personalmente el seminario de la exhibición en que contestó a los espectadores una serie de preguntas relacionados con la inmigración por inversiones en España, presentó varios proyectos con calidad según la estabilidad de inversión, riesgos y la rentabilidad, así como explicó los servicios que presta nuestro bufete y las excelentes habilidades que tiene el equipo en las operaciones.

Alhora, els mitjans locals van fer una entrevista al Sr. David Figueres, mitjançant la qual va promocionar la informació sobre les lleis d'immigració per inversions a Espanya i va analitzar l'entorn d'inversions en aquest país des del punt de vista com a advocat professional.

Oferim projectes d'alta qualitat a Espanya per a inversions internacionals. De moment, tots els grans projectes d'inversió que recomanem han estat aprovats i recolzats per l'ajuntament local. A més, hem establert una bona relació de cooperació amb els bancs principals d'Espanya, la qual cosa facilitarà el procés de negociació de projectes als inversors.

D'acord amb les necessitats dels clients xinesos, Andyer · Eurochina bridge S.L. ha dissenyat els següents quatre tipus d'inversions: moderat, estratègic, fiduciari o de compra d'accions. Cada un té les seves característiques pròpies i un determinat públic beneficiari. Per exemple, per al tipus d'inversions moderat, inclosos els projectes d'arrendament de benzinera, s'encarregarà a una companyia professional que administri en nom de l'inversor per tal d'aconseguir rendes estables i riscos baixos. El segon tipus, que és el estratègic, inclou els projectes de cellers i resorts. Aquest tipus és adequat per a empreses que planifiquen ampliar els seus negocis a l'estranger. És de llarg termini, però alhora ofereix un major import de rendiment en total. El tercer tipus que tracta de les inversions fiduciàries, com la venda de tot l'edifici com a local d'entreteniment, brinda serveis d'agència per a inversors a través de bancs o altres plataformes financeres i els garanteix el rendiment. El tipus de compra d'accions, al seu torn, els convé als clients que busquen inversions de petita escala i que desitgen prendre com a plataforma de prova el mercat espanyol. La majoria d'aquests projectes consisteixen en la compra d'accions de companyies. Encara que hi ha diferències entre els models, tots els projectes recomanats pel nostre bufet prenen com a objectiu buscar alta rendibilitat i baixos riscos per inversors. Per tant, les taxes anuals de rendiment dels projectes oscil·len entre un 6% i 12%.

Per la situació actual de la Xina s'observa que molts inversors tendeixen a realitzar operacions en el mercat internacional. Han estat primeres opcions els països com Espanya en què el mercat immobiliari es troba en el període de recuperació després d'haver caigut al fons. D'altra banda, el nostre equip gaudeix de bona fama local, alta professionalitat i gran suport de l'ajuntament. Pel que fa al Sr. David, presideix un programa jurídic dues vegades a la setmana per a un ràdio local oferint assessorament legal als oients. Aquest cop que va visitar la Xina, sens dubte, va proporcionar als inversors xinesos assessorament legal més precís i fidedigne.

Redacció SF Advocats