ES | CA | EN | RUS |  中文
Facebook SF AbogadosTwitter SF AbogadosLinkedin SF Abogados
Facebook SF Abogados Twitter SF Abogados Linkedin SF Abogados

  

  

Cercador

Dimecres, 10 Setembre 2014 15:32

UB a la llista de QS World University Rankings

Universitat de Barcelona (UB) va pujar 12 posicions respecte a l'any passat, situant-se actualment en cent seixanta-el sisè lloc en la llista de les 200 principals universitats del món.

D'aquesta manera, la Universitat de Barcelona (UB) s'ha posicionat com la primera universitat espanyola, que va obtenir una qualificació de «QS World University Rànquings» 2014-2015, que va millorar significativament la seva posició en relació amb el lloc 178 en el passat 2013 , i ara ocupa el lloc 166 del rànquing global.

Com es va informar dimarts en un comunicat oficial per representants de la UB, la qualificació internacional de «QS World University Rànquings» avalua la qualitat de la investigació i l'ensenyament, l'ocupació dels graduats, és a dir, les oportunitats d'ocupació després de la graduació de la universitat i el grau d'internacionalització de cada universitat, juntament amb altres indicadors importants.

D'acord amb l'anàlisi realitzada, la principal Universitat catalana - Universitat de Barcelona (UB) - ha millorat el seu acompliment en gairebé tots els indicadors sobretot en la qüestió dela reputació empresarial, arribant a millorar en 42 posicions i ocupant la posició 151, i en el tema dels professors, involucrats en la investigació, prenent la posició 293, on s'avalua l'impacte de la investigació internacional.

De les cinc grans àrees de coneixement de la Universitat de Barcelona (UB) ha millorat els seus resultats en totes les àrees i continua sent una de les 100 millors universitats del món en les arts i humanitats, ciències naturals i medicina.

Representants de la Universitat també van assenyalar que la institució fa poc va entrar en la llista de les 200 millors universitats del món en el "Rànquing Acadèmic d'Universitats del Món 2014" (ARWU), sent així l'única institució educativa estatal en aquest sentit.

Diari Digital ABC